5 voornemens voor meer WOOHAH in het nieuwe jaar

januari 4, 2016 10:55 pm Published by Leave your thoughts

5 voornemens voor meer

WOOHAH in het nieuwe jaar

Wil je meer WOOHAH-ik-leef-!-gevoel in het nieuwe jaar? Dan hebben we vijf verrassende voornemens voor je. Hieronder staan ze op een rijtje. Geniet ervan!

1. Doe iets kinderachtigs

WOOHAH-doe-iets-kinderachtigs

Kleine kinderen zijn het grote voorbeeld voor volwassenen. Ze herinneren ons aan de vrijheid en blijheid, die we heus nog wel in ons hebben. Een kwestie van niet te veel denken en gewoon doen. Iedereen kan jong zijn, hoe oud je ook bent. Dus doe eens wat vaker wat een kind zou doen, en maak er een huppeljaar van!

2. Doe iets geks

WOOHAH-doe-iets-anders

Wij mensen zijn gewoontedieren. Én kuddedieren. Dat zit in onze natuur. Maar verrassend is het niet echt. Voor je het weet, zien alle 365 dagen er hetzelde uit. Dus zet je automatische piloot eens uit, trek je lekker niks aan van de grijze massa en doe de dingen precies zoals het niet normaal is. Dan wordt het zeker weten een verfrissend en kleurrijk nieuw jaar!

3. Doe iets stoms

WOOHAH-doe-iets-stoms

Beetje gek misschien, maar ook stomme dingen leveren je een gevoel van geluk op. Vooral als ze klaar zijn. Je hebt vast klusjes die je graag uitstelt of liever niet doet. Laat ze niet langer doorzeuren en pak ze met plezier aan. Daar wordt je jaar een stuk lichter van. Het leuke is, dat hoe meer moeite je voor iets doet, deste meer kick-ass voldoening het geeft!

4. Doe iets samen

WOOHAH-doe-iets-samen

Mensen houden van mensen. Ze geven ons het gevoel dat we verbonden zijn. Offline, wel te verstaan. Wie er een warm jaar van wil maken, laat Facebook vaker liggen en gaat meer met anderen doen. Het maakt niet zo gek veel uit wat, als je het maar samen beleeft. Want gedeelde ervaringen zijn de beste basis voor de mooiste vriendschappen!

5. Doe iets teders

WOOHAH-doe-iets-teders

Zomaar spontaan iets voor een ander doen, zonder er iets voor terug te verwachten. Daar wordt je pas gelukkig van! En die ander ook. Want een teder gebaar zorgt voor goed gevoel. Wie dus een gelukkig nieuwjaar wil, helpt iemand een handje met warme woorden en mooie daden.

 

Meteen je voornemens waar maken? Begin je jaar goed en bestel een WOOHAH, de cadeauslinger vol verrassingen. Met 10 cadeautjes om aan jezelf te geven. Goed voor 10 x dat fantastische WOOHAH-ik-leef-!-gevoel. Leuk om te krijgen, leuk om te geven.

 

Categorised in: Geen categorie

This post was written by WOOHAH team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *