Algemene voorwaarden

Wie WOOHAH wil, houdt van verrassingen. Maar dan wel alleen leuke verrassingen graag. Daarom hebben we onze Algemene voorwaarden hieronder op een rijtje gezet.

Algemeen

Niet alleen de overheid creëert regels om de veiligheid van uw aankoop te waarborgen. Ook wij als webwinkelier stellen u graag op de hoogte van onze voorwaarden. Door akkoord gaan met onze Algemene Voorwaarden, is er een overeenkomst tussen ons en u als klant tot stand gekomen. Maar voordat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk de voorwaarden aandachtig door te nemen en kennis te nemen van onze werkwijze. Dit kan vervelende situaties voorkomen! Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


Artikel 1 – Webshop

1.1. De WOOHAH-webshop en de handelsnaam WOOHAH zijn eigendom van V.O.F. Lottaland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK-nummer en BTW-nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.

1.2. Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers doen wij aangifte bij de politie.

1.3. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden.

1.4. Wij gebruiken cookies alleen om het winkelen op onze website te verbeteren. Kijkt u voor meer informatie over cookies op onze website bij: Privacy & beleid.

1.5. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.6. Wij streven ernaar om u te allen tijde een uitstekende service te bieden. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, staan onze medewerkers u graag te woord.

1.7. U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U wordt dan elke twee weken op de hoogte gehouden van onze aanbiedingen.


Artikel 2 – De overeenkomst

2.1. De overeenkomst komt elektronisch tot stand, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

2.2. De overeenkomst tussen u en de webwinkel is definitief wanneer u heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en wanneer u de betaling heeft voldaan via iDEAL. Nadat uw betaling is ontvangen door de webwinkel bent u eigenaar geworden van het betreffende product.

2.3. Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per e-mail van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.


Artikel 3 – Verzending & levering

3.1. Als u op werkdagen voor 17:00 uur een artikel bestelt, dan verzenden wij het desbetreffende artikel dezelfde dag. Bestelt u op werkdagen na 17:00 uur, dan verzenden wij het bestelde product uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

3.2. Onder verzending verstaan wij: het overdragen van het bestelde product aan PostNL. Vanaf dat moment ligt de snelheid van bezorgen in handen van PostNL. Doorgaans levert PostNL binnen 1 tot 2 werkdagen. Mocht uw product onverhoopt later of niet geleverd worden, meldt u dit dan alstublieft bij de webwinkel. U kunt een e-mail sturen naar info@woohahgifts.com. De webwinkel zal vervolgens actie ondernemen om desbetreffende product zo spoedig mogelijk alsnog te laten bezorgen.

3.3. Wij zijn aan u verplicht het product of artikel uiterlijk binnen 30 dagen aan u te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarvan schriftelijk op de hoogte brengen. Na het verstrijken van deze 30 dagen krijgt u van ons het eventueel al betaalde aankoopbedrag terug.


Artikel 4 – De prijs

4.1. De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De verzendkosten worden zichtbaar wanneer u het product heeft toegevoegd aan uw winkelwagen.

4.2. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.

4.3. Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.


Artikel 5 – Aansprakelijkheid

5.1. De WOOHAH-slinger bevat verschillende, verrassende to-do’s (opdrachtjes), die in principe door iedereen vanaf 18 jaar, altijd en overal uitvoerbaar zijn. De ervaring zal per klant en per opdrachtje verschillen. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk. Door een WOOHAH-slinger te bestellen, stemt u ermee in dat u, dan wel degene aan wie u de WOOHAH cadeau doet, verrast wil worden en de exacte inhoud en aard van de opdrachtjes nog niet kent.

5.2. Wij hebben er alles aan gedaan om de opdrachtjes in de WOOHAH-slinger zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn uitvoerbaar door iedereen vanaf 18 jaar, mits de klant bezit over een gezonde en heldere staat van zijn en de opdrachten veilig en met respect voor zijn of haar omgeving en zichzelf uitvoert.

5.3. De uitvoering van de opdrachtjes die in de WOOHAH-slinger beschreven worden, geschiedt altijd en geheel op eigen risico. De klant is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de uitvoering van de opdrachtjes die in de WOOHAH-slinger beschreven worden. Mocht er onverhoopt iets mis gaan voor, tijdens, na of door deze uitvoering, dan zijn wij niet aansprakelijk, noch verantwoordelijk.


Artikel 6 – Bedenktijd & retourneren

6.1: Tot 14 dagen na ontvangst kunt u het product, na aanvraag van een retournummer (zie art.6.4), gratis retourneren indien:

– het product bij levering beschadigd of incompleet is;

– het geleverde product niet overeen komt met uw bestelling.

6.2. Zoals in artikel 5 staat vermeld, is de webwinkel niet aansprakelijk voor de ervaring en uitvoering van de opdrachtjes die in de WOOHAH-slinger beschreven worden. Retourneren op basis hiervan is uitgesloten.

6.3 Indien u op basis van een in 6.1 genoemde reden het product retourneert, hoeft u het product niet te betalen. De door u gemaakte verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product zal de webwinkel vergoeden. U ontvangt een creditfactuur en het door u betaalde bedrag wordt op uw rekeningnummer teruggestort.

6.4. Voordat u een product retourneert dient u dit vooraf aan te melden bij de webwinkel: Stuur een e-mail naar info@woohahgifts.com. Vermeld om welk product het gaat, uw bestel- en/of factuurnummer en de reden van retournering. Wij mailen u dan een retournummer, dat schrijft u op de verpakking en adresseert deze aan:

 

Lottaland – WOOHAH

Eemnesserweg 107

1221CW Hilversum

 

6.5. Producten die geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking.


Artikel 7 – Klachten

7.1. Klachten over de levering dient u in eerste instantie telefonisch aan ons te melden. Wij staan u graag te woord. Wij zullen dan met de desbetreffende bezorger contact opnemen betreffende de levering van het product. Uiteraard doen onze bezorgers hun uiterste best om het product onbeschadigd bij u thuis af te leveren.

7.2. Klachten over het product zelf, dienen per e-mail aan ons gemeld te worden. Deze zullen wij zo spoedig mogelijk beantwoorden. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Indien het binnen onze mogelijkheden ligt, zullen wij het probleem voor u oplossen.

7.3. Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd per e-mail.

7.4. Op de producten die wij aan u leveren, is geen garantie van toepassing. U heeft wel 14 dagen bedenktijd en recht op retourneren opbasis van in artikel 6.1 genoemde redenen.


Indien u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden Webwinkel, verzoeken wij u vriendelijk het vakje op de betaalpagina aan te vinken. Zonder het vakje aan te vinken, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Uiteraard hopen wij van harte dat u veel plezier beleeft met uw aankoop!

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via e-mail (info@woohahgifts.com) of telefoon (06-25020050).